Όροι και προϋποθέσεις για την προμήθεια αγαθών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Virtsionis Dimitris Jewellery (alanima.gr). Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις θα ισχύουν για όλες τις συμβάσεις που συνάπτει η Virtsionis Dimitris Jewellery («Virtsionis Dimitris Jewellery», «εμείς», «δικοί μας» ή «εμείς»). Κάνοντας την παραγγελία σας σε εμάς αποδέχεστε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Εάν δεν αποδέχεστε πλήρως αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, δεν έχετε άδεια πρόσβασης στο περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου και θα πρέπει να σταματήσετε να τον χρησιμοποιείτε αμέσως.

Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας ή/και αγοράζοντας κάτι από εμάς, δεσμεύεστε στην “Υπηρεσία” μας και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις (“Όροι Παροχής Υπηρεσιών”, “Όροι & Προϋποθέσεις”), συμπεριλαμβανομένων αυτών των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων και τις πολιτικές που αναφέρονται εδώ και/ή διατίθενται μέσω υπερ-σύνδεσης. Αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών ισχύουν για όλους τους χρήστες του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό χρηστών που είναι προγράμματα περιήγησης, πωλητές, πελάτες, έμποροι ή/και συνεισφέροντες περιεχομένου.

Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών πριν αποκτήσετε πρόσβαση ή χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας. Με την πρόσβαση ή τη χρήση οποιουδήποτε τμήματος του ιστότοπου, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους & Προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της συμφωνίας, τότε δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο ή να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε υπηρεσίες.

Το κατάστημά μας φιλοξενείται στο WooCommerce. Μας παρέχουν την ηλεκτρονική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που μας επιτρέπει να πουλάμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε εσάς.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο ιστότοπός μας αλλάζει τακτικά και η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο επιτρέπεται σε προσωρινή βάση. Στόχος μας είναι να ενημερώνουμε τακτικά τον ιστότοπό μας και ενδέχεται να αλλάξουμε το περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών του προϊόντος και των τιμών χωρίς προειδοποίηση. Εάν παραστεί ανάγκη, ενδέχεται να αναστείλουμε την πρόσβαση στον ιστότοπό μας ή να τον κλείσουμε επ’ αόριστον. Οποιοδήποτε υλικό στον ιστότοπό μας μπορεί να είναι ξεπερασμένο ανά πάσα στιγμή και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τέτοιο υλικό. Είστε επίσης υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι όλα τα άτομα που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό μας μέσω της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο γνωρίζουν αυτούς τους όρους και ότι συμμορφώνονται με αυτούς.

ΣΥΜΒΑΣΗ

Δεν θα υπάρχει σύμβαση μεταξύ εσάς και της Virtsionis Dimitris Jewellery για την πώληση οποιουδήποτε προϊόντος, εκτός εάν η Virtsionis Dimitris Jewellery αποδεχτεί την παραγγελία σας με ένα email επιβεβαίωσης και γίνει πλήρης πληρωμή από την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα ή μέσω Paypal. Η αποδοχή της παραγγελίας σας από εμάς δημιουργεί μια νομικά δεσμευτική σύμβαση μεταξύ μας. Μόνο οι ενήλικες (άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω) δικαιούνται να συνάψουν νομικά δεσμευτικές συμβάσεις.

Η Virtsionis Dimitris Jewellery διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την παραγγελία σας σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε να λάβουμε εξουσιοδότηση πληρωμής, εάν ισχύουν περιορισμοί αποστολής για ένα συγκεκριμένο είδος, εάν το αντικείμενο που παραγγέλθηκε δεν πληροί τα πρότυπα ποιοτικού ελέγχου μας και αποσυρθεί, εκτός απόθεμα ή εάν υπάρχει σφάλμα στην τιμολόγηση ή στο περιεχόμενο. Μπορούμε επίσης να αρνηθούμε να επεξεργαστούμε και επομένως να δεχτούμε μια συναλλαγή για οποιονδήποτε λόγο ή να αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών σε οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε έμμεση ή αποθετική απώλεια, ζημιά ή έξοδα που προκύπτουν από τη μη αποδοχή της παραγγελίας σας και δεν θα έχουμε καμία ευθύνη απέναντί ​​σας, ως αποζημίωση, εκτός από την επιστροφή του ποσού που καταβλήθηκε για τα εν λόγω αγαθά.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Με την αγορά σε αυτόν τον ιστότοπο επιβεβαιώνετε ότι η πιστωτική/χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιείται είναι δική σας ή ότι έχετε εξουσιοδοτηθεί ειδικά από τον κάτοχο της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας να τη χρησιμοποιήσετε. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών/χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους επικύρωσης και εξουσιοδότηση από τον εκδότη της κάρτας. Εάν ο εκδότης της κάρτας πληρωμής σας αρνηθεί να εξουσιοδοτήσει την πληρωμή, δεν θα φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή μη παράδοση. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με άλλες μεθόδους που ενδέχεται να διαφημίζονται στον ιστότοπό μας.

Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα σε αυτόν τον ιστότοπο διεκπεραιώνονται χρησιμοποιώντας το Σύστημα Ανακατεύθυνσης της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο είναι μια ασφαλής διαδικτυακή πύλη πληρωμών που κρυπτογραφεί τα στοιχεία της κάρτας σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον υποδοχής.

Οι τιμές που πρέπει να πληρωθούν για τα παραγγελθέντα προϊόντα είναι όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας σε € (Ευρώ). Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον ελληνικό ΦΠΑ. Οι χρεώσεις παράδοσης θα εμφανίζονται καθαρά όταν επιλεγούν και περιλαμβάνονται στο συνολικό κόστος.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν δεν ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 2 εργάσιμων ημερών από την πλήρη εξόφληση, η αποδοχή της παραγγελίας σας και η ολοκλήρωση της σύμβασης ανάμεσα σε εσάς και την Virtsionis Dimitris Jewellery θα ολοκληρωθεί με την αποστολή των εμπορευμάτων.

Για να ακυρώσετε τη σύμβασή σας, πρέπει να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας μέσω email εδώ χρησιμοποιώντας την επικεφαλίδα θέματος «Ακύρωση» και παρέχοντας τον αριθμό και τη διεύθυνση παραγγελίας σας. Τυχόν επιστροφές μετά την περίοδο των 2 ημερών που αναφέρεται παραπάνω θα είναι στη διακριτική ευχέρεια της Virtsionis Dimitris Jewellery.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΜΜΕΝΑ ΕΙΔΗ

Όλα τα δέματα πρέπει να ανοιχτούν αμέσως παρουσία του Courier κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων, για να επαληθευτεί ότι τα εμπορεύματα που περιέχονται στο δέμα είναι άθικτα και άθικτα. Αναγνωρίζετε ότι εάν αποτύχετε να το κάνετε αυτό και στη συνέχεια διαπιστώσετε ότι τα εμπορεύματα δεν περιέχονται σε αυτά ή έχουν υποστεί ζημιά κατά την παράδοση, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε κατά της Courier ή κατά των ασφαλιστών μας. Αντίστοιχα, εάν δεν το κάνετε αυτό, συμφωνείτε ότι θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε τέτοια απώλεια ή ζημία και θα παραιτηθείτε, θα μας απαλλάξετε και θα μας αποζημιώσετε από και κατά οποιωνδήποτε αξιώσεων που σχετίζονται με αυτές, στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Εάν λάβετε ένα προϊόν που είναι ελαττωματικό, κατεστραμμένο ή δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ εντός 5 εργάσιμων ημερών. Θα σας βοηθήσουμε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα αντικαθιστώντας το αντικείμενο, μόλις μας επιστραφεί ταχυδρομικά το ελαττωματικό αντικείμενο. Θα επιβεβαιώσουμε τη διεύθυνση επιστροφής γραπτώς, μόλις επικοινωνήσετε μαζί μας για το σφάλμα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Στην απίθανη περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κάθε κόσμημα Virtsionis Dimitris κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας, επομένως δεν μπορούμε να προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων για ένα κομμάτι εκτός και αν διαπιστωθεί ότι είναι ελαττωματικό. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια αλλαγή με ένα άλλο κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική επιστροφών μας εδώ.

Κατά την παραλαβή των αντικειμένων, η πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε αρχικά για την αγορά θα πιστωθεί με το κόστος των αγαθών μείον τα έξοδα αποστολής (ενδέχεται να ισχύουν εξαιρέσεις). Θα επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων σας εντός 48 ωρών από την παραλαβή. Η εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας μπορεί να χρειαστεί 4-7 εργάσιμες ημέρες για να πιστώσει τον λογαριασμό σας.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ

Δείγματα προϊόντων που σας δανείζονται από την Virtsionis Dimitris Jewellery για διαφημιστικό υλικό, εκδοτική χρήση, φωτογράφιση ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θα χρεωθούν πλήρως εάν δεν επιστραφούν σε άριστη κατάσταση. Εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά γραπτώς από εμάς, τα δείγματα πρέπει να επιστραφούν σε εμάς εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων όλων των σχεδίων κοσμημάτων, φωτογραφιών, λογότυπου, πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων και άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που περιέχει, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του ονόματος Virtsionis Dimitris Jewellery ή Virtsionis Dimitris είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της Virtsionis Dimitris Jewellery. Μπορείτε να αποθηκεύσετε, να εκτυπώσετε και να εμφανίσετε το περιεχόμενο που παρέχεται αποκλειστικά για προσωπική σας χρήση και μπορείτε να επιστήσετε την προσοχή άλλων εντός του οργανισμού σας σε υλικό που δημοσιεύεται στον ιστότοπό μας. Δεν επιτρέπεται να δημοσιεύετε, να χειρίζεστε, να διανέμετε ή να αναπαράγετε με οποιονδήποτε τρόπο, σε οποιαδήποτε μορφή, οποιοδήποτε από το περιεχόμενο ή αντίγραφα του περιεχομένου που παρέχεται σε εσάς ή που εμφανίζεται σε αυτόν τον ιστότοπο ούτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο σε σχέση με οποιαδήποτε επιχείρηση ή εμπορικό επιχείρηση. Με τη χρήση αυτής της υπηρεσίας, συμφωνείτε ότι δεν θα επιχειρήσετε να υπονομεύσετε την ακεραιότητα αυτού του ιστότοπου.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Μπορείτε να διαβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων & Προϋποθέσεων ανά πάσα στιγμή σε αυτήν τη σελίδα.

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση μας, να ενημερώσουμε, να αλλάξουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων & Προϋποθέσεων δημοσιεύοντας ενημερώσεις και αλλαγές στον ιστότοπό μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά τον ιστότοπό μας για αλλαγές. Η συνεχής χρήση ή η πρόσβασή σας στον ιστότοπό μας ή στην Υπηρεσία μετά τη δημοσίευση οποιωνδήποτε αλλαγών στους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών συνιστά αποδοχή αυτών των αλλαγών.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις καθορίζουν τη συνολική συμφωνία μεταξύ εσάς και της Virtsionis Dimitris Jewellery σχετικά με την πώληση, την αγορά και τη χρήση των αγαθών. Αντικαθιστούν οποιαδήποτε προηγούμενη συμφωνία ή συνεννόηση σε σχέση με το αντικείμενο του παρόντος. Καμία παραλλαγή αυτών των όρων και προϋποθέσεων δεν είναι δεσμευτική για εμάς, εκτός εάν συμφωνήσουμε εγγράφως από εμάς.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους Όρους & Προϋποθέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@alanima.gr.