ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ
ΤΡΙΑ BRANDS

Βότσαλα, Νήματα & Ψυχή

Ανακαλύψτε τα διαφορετικά μοναδικά μας κοσμήματα. Η Alanima λατρεύει τα ζωηρά χρώματα και τις παιχνιδιάρικες αφηρημένες φόρμες. Ο Δημήτρης Βιρτσιώνης προτιμά να απογειώνει την καθημερινότητα με κομψά διαχρονικά σχέδια. Δύο σχεδιαστές με μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην κατασκευή κοσμημάτων εμπνέονται από τη θάλασσα μόνο για να γεννήσουν το Oh my pebble, μετατρέποντας έτσι τις πέτρες της θάλασσας σε μοναδικά κοσμήματα.

OH MY PEBBLE

Μοναδικές Φυσικές Γραμμές

Τα βότσαλα γίνονται η πρώτη ύλη για τη δημιουργία μοναδικών κοσμημάτων και το ασήμι αποτυπώνει λίγη από την απλότητα και την τελειότητα της φύσης όπως σμιλεύεται από τα κύματα. Οι πέτρες της θάλασσας επιλέγονται τρυφερά μία προς μία από τις ελληνικές παραλίες και στη συνέχεια μετατρέπονται σε προσεγμένα χειροποίητα και σχεδιασμένα κοσμήματα.

ALANIMA

Γοητεία Χρωμάτων

Η Alanima ιδρύθηκε το 2008 από την καλλιτέχνιδα Laura Perez-Ortega και την συντηρήτρια έργων τέχνης Αντιγόνη Λεάκου. Μοιράστηκαν το πάθος τους για απροσδόκητους χρωματικούς συνδυασμούς και αντισυμβατικές φόρμες σχεδιάζοντας μοναδικά κοσμήματα. Τα ζωηρά χρώματα και οι αφηρημένες φιγούρες της Alanima δίνουν έμφαση στην παιχνιδιάρικη διάθεσή σας. Κλωστές, σύρμα και ύφασμα υλοποιούν τις ιδέες μας.

DIMITRIS VIRTSIONIS

Λιτή Κομψότητα

Η αισθητική απλότητα των καθαρών, γεωμετρικών γραμμών συναντά τον ευφάνταστο σχεδιασμό που οδηγεί σε διαχρονικά κοσμήματα με σύγχρονη προοπτική. Ο Δημήτρης Βιρτσιώνης σχεδιάζει κομψά και λιτά κομμάτια που ξεπερνούν την παροδικότητα των τάσεων. Ο χρυσός και το ασήμι συνδυάζονται με μαργαριτάρια, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, ενώ το σμάλτο προσφέρει διαφάνεια και αδιαφάνεια δημιουργώντας ένα οπτικό αποτέλεσμα με ψευδαίσθηση βάθους και όγκου.

Φιλοδοξούν να προσφέρουν καινοτόμα σχέδια κοσμημάτων υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα προσιτά. Προσεγγίζουν με τον ίδιο σεβασμό όλες τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν, πολύτιμες ή μη, δημιουργώντας μοναδικά κοσμήματα με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Οι δημιουργίες τους ποικίλλουν από εκλεπτυσμένα διαχρονικά σχέδια μέχρι αναζωογονητικά funky κοσμήματα, πάντα με μοντέρνα πινελιά.

Αντιγόνη
δημήτρης

Ο Δημήτρης Βιρτσιώνης και η Αντιγόνη Λεάκου είναι σχεδιαστές και κατασκευαστές κοσμημάτων. Συγκεντρώνουν τις δημιουργικές τους ιδέες και τις δεξιότητες χειροτεχνίας για να παράγουν μοναδικά τεχνουργήματα βασισμένα στα δικά τους σχέδια. Το 2012 δημιούργησαν ένα εργαστήριο για να στεγάσουν κάτω από την ίδια στέγη τα μεμονωμένα brands τους –«Δημήτρης Βιρτσιώνης Jewelry» και «Alanima», αντίστοιχα. Αμέσως μετά ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας το «Oh my pebble», μια μάρκα αφιερωμένη στα κοσμήματα που κατασκευάζονται κυρίως με βότσαλα θάλασσας, ένα υλικό που αγαπούν και οι δύο.

ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ

Δείτε ολόκληρη τη σειρά από τα αγαπημένα μας προϊόντα στη Burú Cooperativa.