ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ
ΤΡΙΑ BRANDS
OH MY
PEBBLE

Μοναδικές Φυσικές Γραμμές

ALANIMA

Γοητεία Χρωμάτων

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΒΙΡΤΣΙΩΝΗΣ

Λιτή Κομψότητα

Βότσαλα, Νήματα & Ψυχή

Ανακαλύψτε τα διαφορετικά μοναδικά μας κοσμήματα. Η Alanima λατρεύει τα ζωηρά χρώματα και τις παιχνιδιάρικες αφηρημένες φόρμες. Ο Δημήτρης Βιρτσιώνης προτιμά να απογειώνει την καθημερινότητα με κομψά διαχρονικά σχέδια. Δύο σχεδιαστές με μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην κατασκευή κοσμημάτων εμπνέονται από τη θάλασσα μόνο για να γεννήσουν το Oh my pebble, μετατρέποντας έτσι τις πέτρες της θάλασσας σε μοναδικά κοσμήματα.

Τα Brands μας

Oh My Pebble

Δημήτρης Βιρτσιώνης

Alanima

Φιλοδοξούν να προσφέρουν καινοτόμα σχέδια κοσμημάτων υψηλής ποιότητας, αν και προσιτά ταυτόχρονα. Προσεγγίζουν με τον ίδιο σεβασμό όλες τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν, πολύτιμες ή μη, δημιουργώντας μοναδικά κοσμήματα με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Οι δημιουργίες τους ποικίλλουν από εκλεπτυσμένα διαχρονικά σχέδια μέχρι αναζωογονητικά funky κοσμήματα, πάντα με σύγχρονη πινελιά.

Αντιγόνη
δημήτρης

Ο Δημήτρης Βιρτσιώνης και η Αντιγόνη Λεάκου είναι σχεδιαστές και κατασκευαστές κοσμημάτων. Συγκεντρώνουν τις δημιουργικές τους ιδέες και τις δεξιότητες χειροτεχνίας για να παράγουν μοναδικά τεχνουργήματα βασισμένα στα δικά τους σχέδια. Το 2012 δημιούργησαν ένα εργαστήριο για να στεγάσουν κάτω από την ίδια στέγη τα μεμονωμένα brands τους –«Δημήτρης Βιρτσιώνης Jewelry» και «Alanima», αντίστοιχα. Αμέσως μετά ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας το «Oh my pebble», μια μάρκα αφιερωμένη στα κοσμήματα που κατασκευάζονται κυρίως με βότσαλα θάλασσας, ένα υλικό που αγαπούν και οι δύο.

Φιλοδοξούν να προσφέρουν καινοτόμα σχέδια κοσμημάτων υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα προσιτά. Προσεγγίζουν με τον ίδιο σεβασμό όλες τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν, πολύτιμες ή μη, δημιουργώντας μοναδικά κοσμήματα με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Οι δημιουργίες τους ποικίλλουν από εκλεπτυσμένα διαχρονικά σχέδια μέχρι αναζωογονητικά funky κοσμήματα, πάντα με μοντέρνα πινελιά.

Το δημιουργικό χάος που κυριαρχεί στο μικρό και λειτουργικό εργαστήριό τους είναι πηγή έμπνευσης και αγάπης για αυτούς, μέσα στο οποίο αφήνουν τα σχέδιά τους να ανθίσουν και να πάρουν μορφή. Βρίσκεται στην πόλη της Καλαμάτας, η οποία βρίσκεται στη Νότια Πελοπόννησο, Ελλάδα. Διαθέτει την απαραίτητη υποδομή, καθώς και την κατάλληλη ατμόσφαιρα για τη μετατροπή των ιδεών τους σε υψηλής ποιότητας τεχνουργήματα. Όλα ξεκινούν από τον δημιουργικό σχεδιασμό και τη συναρμολόγηση των πρώτων υλών. Κατασκευάζοντας τα κράματα μετάλλων, οι ίδιοι μπορούν να ελέγξουν την ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Οι παραδοσιακές τεχνικές χειροποίητου κοσμήματος συνδυάζονται με σύγχρονες μεθόδους, ενώ ένα καλό μέτρο δημιουργικότητας και καινοτομίας έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη ειδικών εργαλείων και μηχανημάτων, όπως υπαγορεύονται από τις ανάγκες των μοναδικών σχεδίων τους.